14-10-2018, 17:01
Witam dostałem 40% i tak jak w temacie zawieszenie na połowę sezonu co dla mnie jest zbyt surową i niesprawiedliwą karą. Dlaczego ? A dlatego , ponieważ to nie "Ja" przyczyniłem się do rozpadu reprezentacji w czasie rozgrywania rozgrywki Summer Cup tylko no cóż... Moi zawodnicy. Była to kuriozalna sytuacja już nie pamiętam ilu nas było w teamie pewnie gdzieś około 7-8. Zaczęło to się dla nas wszystko pozytywnie przyszedł 1 mecz i już wtedy ledwo uzbierałem tych 3 (4 byłem ja) przystąpiliśmy do meczu i nawet go wygraliśmy i nic nie wskazywało na to , że już za kilka dni czeka nas niezrozumiały rozpad. Próbowałem wszystkiego. Spamowałem na konfie , każdemu z osobna zawodników na priv.Dochodziło nieraz do takiej sytuacji w której byłem na zupełnie przypadkowym roomie , a tam jeden z moich zawodników więc napisałem mu szybko czy będzie jutro na meczu po czym nic nie odpisał i wyszedł z rooma. Także więc przyszedł 2 mecz do rozegrania i prawie go rozegraliśmy bo było nas 3 , ale znowu większość pisała , że będzie a wyszło jak wyszło. Krótkim słowem każdy to miał niestety głęboko w 4 literach. Skończyło się na tym że zminusowałem się , ale nie byłem egoistą tylko dałem kapitana Dembele i dostał on możliwość zrobienia transferów. Później już nie miałem nawet ochoty tego wszystko śledzić po tym wszystkim co zrobili zawodnicy z mojej drużyny już tam nie chce wytykać palcami o kogo to chodziło bo to nie o to chodzi , ale o samą odpowiedzialność jeżeli nie masz dużej chęci rozgrywania tego turnieju to się nie pchaj i mi gitary nie zawracaj żebym cię wziął do drużyny po czym nie odpisuj mi i nie wstawiaj się na mecze i mniej kompletnie wywalone. Dlatego właśnie w takich przypadkach najlepiej zrzucić całą wine na trenera i jego ukarać. Wiem , że takie przypadki zdarzają się bardzo rzadko albo nawet wcale , ale niestety dotknęło mnie to i to bardzo boleśnie bo nie ukrywam polubiłem tą mapkę i chciałbym na niej pograć chociaż te 4fun , a przez takich ludzi jest to po prostu niewykonalne. Chciałbym tylko żeby administracja podjęła sprawiedliwą decyzję w tej sprawie i nie przeszła od tego odwołania obojętnie.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.