11-10-2018, 17:55
Uprzejmie proszę o ukaranie użytkownika Romana Weidenfelera procentami za nadużywanie swoich uprawnień i bezpodstawne zbanowanie mnie z publicznego, oficjalnego roomu RSHL.eu (tzw. instant). Nie widzę powodu zaistniałej sytuacji ze względu na to iż od dnia wczorajszego nie pojawiłem się na roomie ani razu. Co więcej gracz już wcześniej dopuszczał się wobec mnie licznych prowokacji i niczym nieuzasadnionych "ignorów" lub banów.
Jeśli wymienione przeze mnie argumenty nie są prawdziwe, proszę Romana Weidenfellera o podanie dowodu w postaci nagrania bądź dowodu mojej winy oraz odbanowanie mnie na oficjalnym roomie RSHL w trybie natychmiastowym. Administracje zaś proszę o wyciągniecie konsekwencji za opisaną sytuacje.
Jeśli wymienione przeze mnie argumenty nie są prawdziwe, proszę Romana Weidenfellera o podanie dowodu w postaci nagrania bądź dowodu mojej winy oraz odbanowanie mnie na oficjalnym roomie RSHL w trybie natychmiastowym. Administracje zaś proszę o wyciągniecie konsekwencji za opisaną sytuacje.