Witaj gościu! Nie jesteś zalogowany na forum, więc możesz nie mieć dostępu do niektórych z jego funkcji! Aby rozwiązać ten problem
zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Real Soccer Haxball League

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
problem z ts3
31-07-2017, 13:18
Post: #1
problem z ts3
Witam
Mam nowego kompa i próbuje zainstalować na nim TSa.Wybralem odpowiednią instalke,pobrałem i przy probie instalacji wyskoczylo ze potrzeba Service Pack 1.Po pobraniu SP1 jest ten sam komunikat(tak,zrestartowalem kompa).Ktoś coś wie o co może chodzić?
Gadu Gadu
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Reklama
31-07-2017, 14:13
Post: #2
RE: problem z ts3
Masz windowsa 7 jak rozumiem?

Find all posts by this user
Quote this message in a reply
31-07-2017, 15:07
Post: #3
RE: problem z ts3
Tak, ma windows 7, nie odpowie ci bo jest teraz w pracy.


Kamelen o eT: Gola jebneli, bo Fabsi zasępił. Stracili, bo sępili i przegrali przebitkę. Sępia skur****ny, włączcie makro Biggrin
Gadu Gadu
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
31-07-2017, 15:11
Post: #4
RE: problem z ts3
Z tego co pamiętam do ts3 jest potrzebny SP2, więc będzie musiał aktualizować windowsa co może trochę czasu zająć Sad

Find all posts by this user
Quote this message in a reply
31-07-2017, 15:37
Post: #5
RE: problem z ts3
(31-07-2017, 15:11)lajz Wrote: Z tego co pamiętam do ts3 jest potrzebny SP2, więc będzie musiał aktualizować windowsa co może trochę czasu zająć Sad

No raczej nie skoro ja mam Windowsa 7 64bit Home Premium Service Pack 1 i działa bez problemu Wink2


[Image: dcdff0336c7e01a6med.jpg]

Find all posts by this user
Quote this message in a reply
31-07-2017, 16:45 (This post was last modified: 31-07-2017, 16:45 by marO.)
Post: #6
RE: problem z ts3
Może być tak Satsu, że przy 32 bitowym wymaga innego sp :P
Wracając do tematu, spróbuj uruchamiać w różnych trybach zgodności.
Gadu Gadu
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
31-07-2017, 17:23
Post: #7
RE: problem z ts3
Sprawdziłem i jednak SP1, ale schemat działania jest taki sam. Zapewne nie ma zainstalowanych wszystkich aktualizacji. Sad

Find all posts by this user
Quote this message in a reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)